All Eyes On You kan ingezet worden als assessmentpsycholoog/consultant bij assessment- en development centers. In een assessment worden de vaardigheden en kwaliteiten bij een potentiƫle nieuwe werknemer (werving- en selectiedoeleinden) voor de geschiktheid voor een bepaalde functie vastgesteld. Bij een development center ligt de focus op de ontwikkeling van de werknemer (ontwikkelingsdoelstelling) in de huidige of toekomstige functie.

Assessment en development

Organisaties of assessmentbureaus gebruiken hun eigen methodieken om een assessment en/of development center vorm te geven. Onderdelen die bij een assessment en/of development center aan bod kunnen komen zijn: persoonlijkheidsonderzoek met daaraan gekoppeld een interview, capaciteitentests om werk- en denkniveau vast te stellen en simulaties. De inhoud van het assessment wordt vastgesteld op basis van specifieke competenties die van belang zijn voor de functie (of toekomstige functie). Als assessmentpsycholoog/consultant maak ik gebruik van het testmateriaal/de methodieken die door uw organisatie of assessmentbureau worden ingezet. Ik ben, via diverse testaanbieders (o.a. SHL, MeursHRM, PiCompany), gecertificeerd om hun testmateriaal te mogen gebruiken en interpreteren.

Mijn stijl, als assessment-psycholoog, wordt gekenmerkt door doortastendheid, directheid, eerlijkheid en observatiekracht.

De, door mij opgeleverde, rapportages zijn duidelijk en doelgericht.