Over Mij

All Eyes On You is opgericht door Karin Eikmans in 2008. Ik ben psycholoog, coach en mediator. Ik ben afgestudeerd in de Neuropsychologie, Gezondheidspsychologie en Organisatiepsychologie. Daarnaast heb ik een NLP coachings-opleiding en een mediation-opleiding volbracht.

Met All Eyes On You richt ik me op coaching, mediation en consulting in de zakelijke markt. Ik heb inmiddels 10 jaar ervaring in het coachen van individuen in organisaties. Ik werk onder andere vanuit de Coachingpsychologie, waarbij coachingstrajecten worden vormgegeven gebruikmakende van wetenschappelijk onderbouwde modellen en theorie├źn uit de Psychologie. Deze wetenschappelijk basis is het fundament van mijn aanpak. Ik werk graag vanuit een degelijke basis. Duidelijk en doelgericht.

Als mediator stel ik me op als neutrale derde partij. Ik beheers specifieke gesprekstechnieken om mediation op een duidelijke, maar inlevende wijze, te begeleiden.

Als consultant-psycholoog ben ik inzetbaar in assessment- en development centers. Mijn stijl is eerlijk, oprecht, doortastend, analytisch en recht door zee. Mijn rapportages zijn duidelijk en doelgericht.

Mijn CV zien? Kijk op mijnLinkedIn profiel

Tevreden Opdrachtgevers

Voor deze opdrachtgevers verricht All Eyes On You onder andere werkzaamheden op het gebied van coaching, mediation en/of consulting. Wil je zien voor wie All Eyes On You nog meer werkt? Kijk op voor meer informatie opopdrachtgevers

Testimonials

Karin is bij ons ingezet als Coach voor een aantal medewerkers en ik heb haar leren kennen als een integere professional die haar afspraken nakomt. Zij is prettig om mee samen te werken en weet op een zeer goede manier haar kracht weer te geven. Daarnaast zijn de resultaten die zij boekt zeer positief!

Mariska Oldewening – Oortwijn, HR Teamleider / Adviseur at Euretco

Meer klantenervaringen

Wilt u weten wat de ervaringen van andere opdrachtgevers met All Eyes On You zijn. Lees ze opTestimonials