Karin is bij ons ingezet als Coach voor een aantal medewerkers en ik heb haar leren kennen als een integere professional die haar afspraken nakomt. Zij is prettig om mee samen te werken en weet op een zeer goede manier haar kracht weer te geven. Daarnaast zijn de resultaten die zij boekt zeer positief!

Mariska Oldewening – Oortwijn, HR Teamleider / Adviseur bij Euretco

I have worked with Karin Eikmans both in her former capacity at Beljon+Westerterp and since she became an independent consultant, coach and psychologist in 2008. I highly recommend her. When you are her customer, you will find her a flexible and intelligent professional, who quickly gets to the heart of the matter. Karin will make sure she clearly understands your needs and expectations, and delivers exactly what she promises. Karin is refreshingly straightforward in doing business: no games, no politics. She is passionate about her work and has tremendous expertise, as well as the ability to develop a true relationship of trust with her clients. Karin positively enjoys her work, and always keeps her focus on achieving actual results.

Paul Edens, Personal coach and trainer/actor

Ik heb Karin benaderd om als freelancer studiemateriaal te ontwikkelen voor NCOI op gebied van psychologie, coaching en HRM. Inmiddels werk ik ruim anderhalf jaar met haar samen en heb ik haar leren kennen als iemand met verstand van zaken. Ze komt haar afspraken na, denkt goed mee, is flexibel en levert kwalitatief goed studiemateriaal aan.

Alice Bavinck, Projectcoƶrdinator studiemateriaal bij NCOI Opleidingsgroep

Karin haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze is vlot, zelfstandig en kundig en geeft de volle honderd procent.

Babs Ligthart, Central Career Service Officer bij Radboud Universiteit Nijmegen

Karin heb ik leren kennen als een betrokken interimmer die met een open houding invulling geeft aan een prettige en zakelijke relatie. Ze is in staat om snel te schakelen en stelt zich flexibel op, maar is duidelijk in het stellen van grenzen. Afspraak is afspraak, daar kun je bij Karin op vertrouwen. Ze heeft een sterke inhoudelijke kennis en weet op professionele wijze andere te overtuigen en mee te krijgen.

Cisca Lazet, Consulent bij Quint Human Support

Karin is een sterke persoonlijkheid die goed voor ogen heeft wat ze wil. Met haar professionele aanpak, sterke communicatieve vaardigheden en gedegen psychologische kennis weet ze anderen te overtuigen en goede resultaten op te leveren.

Florieke van de Werken, Consultant Development bij Beljon+Westerterp

Karin is een gedreven professional die zich snel nieuwe kennis en vaardigheden eigen maakt. Ze is recht door zee en zakelijk, maar tegelijkertijd betrokken bij de mensen die ze begeleid.

Niek Weelinck, Senior Consultant Development bij Beljon+Westerterp

Karin is knowledgable, a good teamworker, persistent, achieves her goals, straight and to the point, what you see is what you get, driven, in for a laugh, enthousiastic and a highly professional collegue.

Karlien Tarry – Kruger, Consultant Development bij Beljon+Westerterp